Deno & Wind C-walk Performance - 127

Vi kör en liten show i 127 Skärholmen. Tränade typ 2 dar och här är resultatet:) Hoppas d gillas!Till Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=uXEX7-e_P4k

Kommentera !! <3

Deno C-walk - Tusen bitar (Tackvideo)

Vill tacka alla för stödet ni ger :) D värmer.. hoppas ni fortsätter o visa er värme, speciellt nu i vinterkylan <3
Från Deno, till er<3Kommentera gärna:) <3

http://www.youtube.com/watch?v=S1FUMVP-9QM

Ny cwalk vid! 2 way Deno & CrAznBeathttp://www.youtube.com/watch?v=1KdPDwqzEKY KOMMENTERA! =)

Danslektioner i cwalk

Har fått massa förfrågningar om jag lär ut cwalk, under den tid som jag haft min blogg uppe. Och nyligen fick jag det igen och jag bestämde mig för att ta reda på hur många verkligen är intresserade, & om det är lönsamt för mig att ta mig tiden och lära ut denna unika dans som knappt dansas i Sverige.

Det finns ungefär 40 dansare i Sverige som dansar den här dansen och varav ungefär 5 bor i Stockholm. Detta betyder att om du lär dig dansen så kommer du kunna något unikt.  

Min tanke är följande:
Termin 1:
700kr / 10 lektioner. (Nybörjar kurs givetvis)
1 lektion per vecka. Dvs 1 termin består utav 10 roliga veckor.
Danslokalen kommer helt befinna sig i stan (Stockholm). Har ännu inte hittat en lämplig men har ni förslag så föreslå gärna!

Är ni intresserade, maila thintro@hotmail.com (nej det är inte min msn, kollar jag den sällan också) så därför skulle det vara bäst om ni kommenterade nedan, men det är valfritt.
Skriv vad ni heter, hur gamla ni är. Om ni kanske dansat tidigare(inget krav då det här e nybörjarkurs) och hur jag kan kontakta er (Telefonnummer, facebook, playahead alias m.m.)

Om efterfrågan är stor, så lär vi nog börja dansa tillsammans :).

Deno's top5 just nu

När jag inte gjort någon video på ganska länge nu (inte riktigt haft tid) så ger jag er en top 5 lista som jag lyssnar på just nu :)
Men jag lovar er, en c-walk video + en koreografi video inom väldigt snar framtid:)<3

Top 5

RSS 2.0